Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schenking koppelbedden voor Zorgplein Maaswaarden' Veerle van Drunen (r) en Gery de Raad, leden Werkgroep Palliatieve zorg.
04jun

Schenking koppelbedden voor Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG - Iemands hand vasthouden, tegen elkaar aan kruipen of samen naar mooie muziek luisteren. Wanneer mensen ziek zijn, niet meer bij elkaar kunnen wonen of in een periode van waken is nabijheid belangrijker dan ooit. Een koppelbed helpt daarbij. Zorgplein Maaswaarden kreeg er twee.

Koppelbed “de Bijrijder” vormt de ideale oplossing voor mensen die graag samen willen zijn in een zorgomgeving. Daarom meldde Veerle van Drunen (Verzorgende IG, VZH) Zorgplein Maaswaarden aangemeld bij Stichting Roparun om in aanmerking te komen voor koppelbedden.

Goedgekeurd
Stichting Roparun organiseert sinds 1992 een non-stop estafetteloop tussen Rotterdam en Parijs, met als hoofddoel geld ophalen om daarmee projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. 'Onze aanvraag is goedgekeurd en Zorgplein Maaswaarden heeft donderdag 4 juni twee koppelbedden in ontvangst mogen nemen.'Deel dit bericht met je vrienden!