Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'SLF Streekdagen 2020 worden afgelast' 'We kunnen de 1,5 meter afstand niet garanderen.'
07mei

SLF Streekdagen 2020 worden afgelast

MEEUWEN - Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de bijkomende onzekerheid over hoe het verder gaat na de gestelde datum van 1 september, heeft het bestuur van Stichting Landbouw Festiviteiten besloten alle voorbereidingen voor de Streekdagen Altena 2020 te stoppen.

"Op dit moment is er teveel onzekerheid of er in september evenementen als de Streekdagen Altena gehouden kunnen worden. We willen als organisatie graag duidelijkheid kunnen verschaffen richting onze vrijwilligers, sponsoren, deelnemers, bezoekers en leveranciers."

De Streekdagen Altena maakt ieder jaar dankbaar gebruik van sponsoren en vele vrijwilligers om het evenement te kunnen organiseren. 'Als organisatie van de Streekdagen Altena vinden wij het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan, omdat wij voor én tijdens het evenement de 1,5 meter onderlinge afstand niet kunnen garanderen. Daarom kunnen én willen wij dit jaar de sponsoren en vrijwilligers niet vragen om hun wel gewaardeerde inzet. We hopen van harte dat we in 2021 weer een mooi en groots evenement kunnen organiseren zoals u gewend bent.'

De Streekdagen Altena van 2021 worden gehouden op vrijdag 3 en zaterdag 4 september.

(Foto Archief Aalburg.Net)

Zie ook:
Streekdagen steeds meer een familiedag (ma, 21 aug 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!