Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sim Only Abonnementen' Bij een sim only abonnement schaf je enkel een simkaart aan.
06apr

Sim Only Abonnementen

REGIO - Een telefoonabonnement kiezen en afsluiten is ingewikkeld. Je kan soms door de bomen het bos niet meer zien. Eén ding is zeker, iemand die apart een telefoon koopt en daarna een sim-only abonnement afsluit is goedkoper uit dan iemand die een abonnement kiest waarbij een telefoon zit inbegrepen.Wat is een sim only abonnement?


Bij een sim only abonnement schaf je simpelweg enkel een simkaart aan. De telefoon die je gepaard met de simkaart wilt gebruiken heb je al in je bezit, of moet je nog aanschaffen. Je hebt dus alleen een simkaart met MB's, belminuten en sms'jes. Hoe sluit je een sim only abonnement af?


Tegenwoordig is een abonnement afsluiten zeer simpel. Een sim-only abonnement afsluiten is dan ook niet anders dan een abonnement afsluiten met telefoon. Na afloop van je eventuele vorige contract kan je online gemakkelijk een abonnement afsluiten op de site van de desbetreffende provider. Voordelen sim-only abonnementen


Naast het grote verschil zijn er ook nog een aantal voordelen van een sim-only abonnement tegenover een telefoonabonnement. Zo zijn er meer aanbieders van de variant van abonnementen zonder telefoon. Twee van deze aanbieders zijn YouFone en Simyo. Deze twee bedrijven bieden exclusief sim-only abonnementen aan. Het kan in veel gevallen een stuk goedkoper zijn om een abonnement bij één van deze providers af te sluiten, om dan vervolgens een telefoon los te kopen. YouFone en Simyo hebben namelijk één van de goedkoopste sim only abonnementen op de markt. Naast de kosten is flexibiliteit nog een groot voordeel van sim-only. Aangezien je bij een telefoonabonnement naast de data en belminuten ook nog de telefoon moet afbetalen, zit je altijd vast aan een één of tweejarig contract. Als je telefoon vroegtijdig stuk gaat, kan je nog voor een lange periode aan een duur contract vastzitten. Maandelijks opzegbaar is bij sim-only een optie, waardoor je niet lang aan een abonnement vast zit. Ook kun je je data omlaag of omhoog krikken, wanneer je verwacht dat je een verandering in je bel- of internetgedrag voorspelt. Sim-only abonnementen vergelijken
Als je wilt bekijken wat voor soort abonnement het beste bij jou past, kun je ervoor kiezen om online abonnementen te vergelijken. Zo kan je er zeker van zijn dat je het goedkoopste sim only abonnement afsluit. Een sim-only abonnement is perfect voor je als je nog een goed werkende telefoon in bezit hebt, maar nog geen abonnement. Ook als je geen telefoon hebt, is een telefoon apart aanschaffen vaak voordeliger dan een abonnementen inclusief telefoon afsluiten.Deel dit bericht met je vrienden!