Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Parkeer- en veiligheidssituatie bij  Noad’32 wordt nader bekeken' Shah Sheikkariem trekt opnieuw aan de bel: ‘probleem nog niet opgelost.’
15feb

Parkeer- en veiligheidssituatie bij Noad’32 wordt nader bekeken

WIJK EN AALBURG - AltenaLokaal brak eerder een lans om het aantal parkeerplaatsen bij Voetbalvereniging NOAD'32 uit te breiden vanwege het enorme capaciteitstekort en de daaraan gekoppelde onveilige verkeerssituatie. inmiddels zijn er 22 extra parkeerplaatsen gerealiseerd. Bij cafetaria Happetap kwamen er 17. Mooi, meent de partij, maar er is meer.

Voor fractielid Shah Sheikkariem is daarmee nog niet het gehele probleem opgelost. De partij trok opnieuw aan de bel en kan inmiddels melden dat de drukte bij Noad'32 op zaterdag wordt gemonitord en indien het noodzakelijk blijkt, worden op het nabijgelegen terrein extra parkeerplaatsen gerealiseerd.

Ook de veiligheidssituatie ter plekke en het parkeren op trottoirs wordt aangepakt. Per maart wordt duidelijk hoe de situatie op de Maasdijk zal worden verbeterd.Deel dit bericht met je vrienden!