vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Hans Tanger versterkt directie Oerlemans Packaging Group

4 februari 2020 (door AalburgNet)

GENDEREN / GIESSEN: De Oerlemans Packaging Group is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een grote onderneming met acht locaties, meer dan 600 werknemers en circa 200 miljoen omzet. Dit onder de bezielende leiding en visie van directeur Joan Hanegraaf. De markt geeft juist anno 2020 enorme kansen, waar de groep als veelzijdige producent nog meer op kan inspelen. Ter versterking van de directie stelt de Oerlemans Packaging Group om deze reden per 1 april Hans Tanger aan als Chief Operations Officer (COO).

Door deze aanstelling kan Hanegraaf meer aandacht geven aan de actuele marktontwikkeling en zo de sterke positie van de groep verder uitnutten. Tanger (53) gaat de directie voeren van alle operationele activiteiten van de Oerlemans Packaging Group. Op dit moment is Tanger werkzaam als vicepresident Engineering & Investments bij de Weener Plastics Group in Ede. De Bennekommer deed veel ervaring op bij dit internationale kunststofverpakkingsbedrijf, met name als directeur Operations.

Welkom
Uiteraard is Oerlemans Packaging blij met de komst van Tanger als versterking van het team. Hanegraaf: “We heten Hans Tanger van harte welkom in onze organisatie. Daarnaast kijken we met vertrouwen uit naar een goede samenwerking in het directieteam en met alle dochterbedrijven van de Oerlemans Packaging Group.”

Lees meer over:

Oerlemans Packaging
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.