Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inwoners in actie tegen zwerfafval tijdens Opschoondag' Kom zaterdag 21 maart in actie tegen zwerfafval bij jou in de buurt.
17jan

Inwoners in actie tegen zwerfafval tijdens Opschoondag

ALTENA -  Ook in de gemeente Altena zijn de voorbereidingen voor Nederlands grootste actie tegen zwerfafval weer in volle gang. Samen met je vereniging, buurtgenoten of collega's kun je op zaterdag 21 maart in actie komen tegen zwerfafval bij jou in de buurt.

Lege blikjes, snoepwikkels en oude flesjes langs de weg: zwerfafval is iets waar iedereen in de buurt zich aan stoort en bovendien bijdraagt aan de enorme Plastic Soep. Tijdens Landelijke Opschoondag komen we samen in actie tegen dit probleem.

De gemeente Altena zorgt voor de benodigde opschoonmaterialen en een fantastische Afvalbingo met kans op prijzen voor iedereen die samen in actie komt.

'Wij hopen natuurlijk dat jij ook mee doet! Meld hieronder jouw groep aan en reserveer 21 maart in de agenda. In een schone buurt voelen we ons allemaal prettiger, veiliger en meer gemotiveerd om het schoon te houden.'

Meedoen? KLIK hier!

(Foto AalburgNet - alle rechten voorbehouden)Deel dit bericht met je vrienden!