Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jakko Event organiseert  in 2020 Jaarmarkt Aalburg' Foto Jaarmarkt 2019 - Rommelmarkt Anjelierstraat.
13dec 2019

Jakko Event organiseert in 2020 Jaarmarkt Aalburg

WIJK EN AALBURG - Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de 2020-editie van de Jaarmarkt Aalburg. Er is een klein aantal veranderingen doorgevoerd.

De jaarmarkt werd de afgelopen jaren onder de vlag van winkeliersvereniging Hart van Aalburg georganiseerd, de editie volgend jaar wordt nu opgezet door Jakko Event. Een bekende naam voor Wijk en Aalburg. Wie even verder kijkt, stelt vast dat de drijvende krachten onveranderd zijn. Voor de deelnemers verandert er weinig: dezelfde contactpersonen, hetzelfde organiserend comité, dezelfde opzet met een Warenmarkt en een Rommelmarkt.

Veranderingen
Wat wel verandert, zijn de inschrijvingen die via een andere website lopen - www.jakko-event.nl -, het bankrekeningnummer, de factuur met btw en 'waarschijnlijk nog wat dingetjes.'

Het team achter Jaarmarkt Aalburg, Carla, Betsie, Loek en Jakko laten weten: 'Wij hopen weer op veel inschrijvingen. Als we terugkijken naar het afgelopen jaar waren, met name bij de Rommelmarkt met ruim 80 kramen, de inschrijvingen groots te noemen. Wij verwelkomen u graag weer voor de editie van 2020 op 20 juni.'

(Foto boven Aalburg.Net)

Zie ook:
Jaarmarkt Aalburg handhaaft succes (wo, 19 jun 2019)
Rommelmarkt Jaarmarkt Aalburg nu al een succes (vr, 10 mei 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!