Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jolanda van Veen wint Maestro 2019' Vooraf: 'Waar ik ja op gezegd had, geen idee.' Achteraf: hulde en bloemen.
11nov

Jolanda van Veen wint Maestro 2019

GENDEREN - Jolanda van Veen (56) is zaterdagavond (10-11) winnaar geworden van de eerste Maestro georganiseerd door Muziekvereniging Excelsior. De avond werd gepresenteerd door Arno Bouman.

De belangstelling was meer dan groot voor de prestaties van de zes Maestro's in spe. Het dorpshuis aan de Rondedans zat tot de nok vol met enthousiaste belangstellenden.
Voor de pauze gingen de gelegenheidsdirigenten aan de gang met de slagwerkgroep en na de pauze kwam de fanfare aan de beurt. Iedere kandidaat-maestro dirigeerde dus twee stukken. De prestaties werden beoordeeld door een drietal deskundige juryleden. 

De overige kandidaten waren Gerrit Roelofs, Liebeth van Wijlen, Linda Branderhorst, Cor Boer en Pim Bouman.

Toen de punten geteld waren kwam Jolanda van Veen als beste uit de bus. Na de hulde met licht, rook, bloemen en applaus gaf zij uiteraard nog een keer haar performance met het nummer 'Stop Lovin' You' uitgevoerd door het fanfareorkest.

Jolanda
Wie is de winnaar van 2019? Op Facebook stelt zij zichzelf voor. Jolanda van Veen is getrouwd met Jan. Samen hebben zij drie kinderen en zes prachtige kleinkinderen. Het gezin woont sinds twee jaar aan de Doeverensestraat. Jolanda liet haar volgers weten voorafgaand aan haar Maestro-debuut: 'Ik heb samen met dochter Brenda een schoonheidssalon genaamd Salon Challenge. Waar ik al 24 jaar met heel veel plezier werk. Mijn hobby's zijn lezen en reizen. Ik verwacht een gezellige avond met een gezonde spanning... Dat ik werd gevraagd was een verrassing. Ik heb er niet lang over nagedacht en direct JA gezegd. Waar ik ja op gezegd had, geen idee. Daar zal ik later wel achterkomen.'

Daar kwam zij dus inderdaad achter ... Jolanda van Veen kreeg de hoogste podiumplek.

Oké TV was erbij en maakte onderstaande impressie.

(Foto Muziekvereniging Excelsior)Deel dit bericht met je vrienden!