Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Markt Wijk en Aalburg niet structureel open voor parkeren' Het openstellen voor drukke feestdagen blijft gehandhaafd.
02nov 2019

Markt Wijk en Aalburg niet structureel open voor parkeren

AALBURG - Het college van B en W van de gmeente Altena heeft besloten het marktplein in Wijk en Aalburg niet structureel deels of helemaal open te stellen voor het parkeren van auto’s op een of meer dagen in de week.

In het centrumgebied van Wijk en Aalburg liggen twee pleinen: een parkeerplein en een marktplein. Incidenteel wordt het marktplein opengesteld voor het parkeren van auto’s, met name voor drukke feestdagen.

In 2018-2019 is, als proef, gedurende totaal negen maanden parkeren toegestaan op de zaterdagen en is twee keer een parkeeronderzoek gedaan. Op basis van de resultaten van de onderzoeken is het niet nodig het marktplein structureel open te stellen op de zaterdagen voor het parkeren van auto’s.

Het openstellen voor drukke feestdagen blijft gehandhaafd, hiertoe wordt een definitief verkeersbesluit genomen.Deel dit bericht met je vrienden!