Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jaarmarkt Aalburg handhaaft succes' Het was druk, maar de sfeer was gemoedelijk en gezellig.
19jun

Jaarmarkt Aalburg handhaaft succes

WIJK EN AALBURG - Opnieuw mogen de organisatoren de Jaarmarkt bijschrijven in de boeken als succesvol. Naast een grote opkomst, vielen zaterdag (15-6) met name de gemoedelijke sfeer op voor én achter de kramen die zich slingerden vanaf de Anjelierstraat via het Marktplein tot en met de Galerij.

De Jaarmarkt begon om 9:0 uur in alle rust. Maar naarmate de uren verstreken, nam het bezoekersaantal toe. Zowel op de Rommelmarkt met een vijftigtal kramen, als op de Warenmarkt met 150 kramen en standplaatsen schuifelden de mensen gemoedelijk tussen al het uitgestalde spul door. Diverse standhouders prijsden ieder op eigen wijze hun waren aan. De 'marktsfeer' was er dan ook volop. 

Wie het even zat was, kon terecht op het Horecaplein op de Markt voor de modeshow, een drankje met presentaties, of gezellige muziek en een babbel met wie je maar wilde. 

Raad- en win
Ook verschillende organisaties, goede doelen en verenigingen gaven acte de presence. Eén daarvan was de actie voor het G-Team van Sparta'30. Bij de radiostand van Oké FM en op het Horecaplein konden mensen een voorspelling doen over de eindstand tussen de Oranje Leeuwinnen en Kameroen. Wie 2 euro inlegde steunde daarmee het G-team. De Leeuwinnen wonnen de voetbalmatch, die op een reusachtig beeldscherm gevolgd kon worden, met 3-1. De opbrengst van de voorspelling bedroeg uiteindelijk 250,00 euro, een bedrag dat mooi werd afgerond door de Jaarmarkt zelf. Uit 13 goede antwoorden werd André van der Steenhoven de winnaar van een Jakko Sport Erima-voetbal ter waarde van 100 euro. De raad- en winactie werd verder georganiseerd door Oké FM, Mediaplein Altena.Net en Drukkerij Bouman.

(Foto's Aalburg.Net)Deel dit bericht met je vrienden!