Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hardlopers tegen kindslavernij zoeken sponsoren'
01mei

Hardlopers tegen kindslavernij zoeken sponsoren

ALTENA - REGIO: Adri en Arik Burghout uit Meeuwen, Bert den Hartog uit Rijswijk, Leendert van der Lugt (Capelle aan den IJssel) en Lean de Ruiter (Dordrecht) bereiden zich voor op een 150 kilometer lange estafetteloop van Brussel naar Gorinchem. Hiermee steunen de mannen een project van Woord en Daad tegen kindslavernij in Haiti.

Kindslavernij lijkt iets uit vroeger tijden, maar is nog steeds aanwezig in deze wereld. Met name Haïti kent veel kindslaven. Woord en Daad zette een project opom deze kindslaven uit hun bizarre omstandigheden te helpen zodat ze op een normale wijze kunnen opgroeien  en zelfonderhoudend kunnen worden.                                                                                                             

De hardlopers willen daarom in een estafetteloop de afstand van 150 kilometer afleggen van de Haïtiaanse ambassade in Brussel naar Gorinchem, de thuisbasis van Woord en Daad. De totale tocht zal naar verwachting 12 uur duren. 

Sponsoren

Daarvoor is het viertal op zoek naar sponsoren die kindslaven in Haïti een warm hart toedragen. En voort wat, hoort wat: ‘Wij willen shirts laten maken waarop een beperkt aantal prominente ruimtes gereserveerd wordt voor een (bedrijfs)naam of logo tegen een af te spreken sponsorbedrag. De shirts worden tijdens de estafette, maar ook tijdens trainingen, trails en wedstrijden gedragen. Graag komen wij met grinteresseerden in contact voor meer informatie of om een afspraak te maken.’ 

  • Arik Burghout arikburghout@hotmail.com  06 27396238
  • Adri Burghout a3burghout@kliksafe.nl   06 39610583


Deel dit bericht met je vrienden!