Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Altena netwerkt zinvol in Oosterhout' Wordt Open Coffee XL een terugkerend evenement voor de regio?
13apr

Altena netwerkt zinvol in Oosterhout

ALTENA / OOSTERHOUT - Vrijdagmorgen (12-4) netwerkten zo'n 150 ondernemers uit de regio in Oosterhout onder de noemer Open Coffee XL. Bestaande contacten aanhalen en nieuwe aangaan, dat was de missie in de zakelijke ambiance van Rabobank Amerstreek. Ondernemers uit Altena waren er ruim vertegenwoordigd.

Zes Open Coffees uit de regio organiseerden dit event voor de eerste maal in deze opzet. In alfabetische volgorde zijn dat Open Coffee Altena, Breda, Etten-Leur, Geertruidenberg / Drimmelen, Oosterhout en Waalwijk.
De reacties op het event waren enthousiast. Visitekaartjes werden dan ook onderling in ruime mate uitgewisseld. Veel ondernemers maakten na afloop melding van hun waardering voor het idee en de opzet. Of Open Coffee XL een blijvertje is, bijvoorbeeld als jaarlijks terugkerend event, zal duidelijk worden als de zes Open Coffee-organisatoren zich over die vraag gebogen hebben. (Artikel loopt door onder de foto)

Nieuwe koers
Open Coffee Altena, opgezet vanuit B2B-platfom Ondernemend Altena, deed graag mee aan deze pilot. 'Het idee paste perfect in de nieuwe koers die wij met Open Coffee Altena voor 2019 zochten', laat kartrekker Cor Spek weten. 'Het is letterlijk grensverleggend. Netwerken buiten de eigen regio past prima voor wie Brabant in wil trekken. Juist omdat Altena nu één gemeente is, is het prima om de focus ook buiten de regio te plaatsen.' Maar er is meer.
Henri Verhagen vult aan: 'Onze reguliere Open Coffee Altena krijgt ook een andere invulling. Samen met onze twee partners, Bedrijvig Magazines en Rabobank Altena-Bommelerwaard, gaat ieder vanuit de eigen expertise ook content delen. Zaken waar je als ondernemer mee verder kunt. Dat doen wij kort en flashy, zoals we dat deden met onze eerdere Espresso-sessies. Maar dan in een XL-formaat, de Espresso XL.'

Ondernemend Altena-jaarkalender - Save the dates!

  • 14-06-2019: Netwerkdag Ondernemend Altena - Kon. Luchtmacht Vliegbasis Volkel (ovb)
  • 26-09-2019: Open Coffee Altena 36.0 - Espresso XL met Rabobank Altena-Bommelerwaard
  • 21-11-2019: Open Coffee Altena 37.0 - Espresso XL met gemeente Altena
  • 20-02-2020: Open Coffee Altena 38.0 - Espresso XL met Magazine Bedrijvig
  • 26-03-2020: Uitreiking BizAwards Altena 2019 in Service Bioscoop Hollywoud
  • 23-04-2020: Open Coffee Altena 39.0 - Espresso XL B2B-platform Ondernemend Altena

(Foto's boven Henri Boer / foto onder: Mediaplein Altena.Net)

Zie ook:
Open Coffee Altena goes XL (di, 2 apr 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!