Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'College geeft toestemming vestiging Welkoop' De vergunning voor de vestiging van Wellkoop is voor 10 jaar.
05apr

College geeft toestemming vestiging Welkoop

WIJK EN AALBURG - Het college van B&W heeft woensdagmorgen (3-4) besloten een vergunning te verlenen voor de vestiging van een Welkoop-winkel aan de Parallelweg 4 in Wijk en Aalburg.

De aanvraag vergunning voor het uitbreiden van het bedrijfspand en het vestigen van een filiaal van Welkoop kende  voor- en tegenstanders. Het college heeft naar alle partijen geluisterd en de belangen gewogen. Alles afwegende besluit het college beide aanvragen goed te keuren. De vergunning voor de vestiging van Welkoop is voor een periode van 10 jaar.

Einde leegstand
Wethouder Van der Ven licht het besluit toe: “Door de verlening van de omgevingsvergunning komt er een einde aan een langdurige periode van leegstand. Het is het college een doorn in het oog dat een beeldbepalend pand bij het binnenkomen van Wijk en Aalburg zo lang leegstaat. De activiteiten van Welkoop sluiten prima aan op deze plek net buiten de kern.”

Partijen die het niet eens zijn met het besluit kunnen nog bezwaar maken.Deel dit bericht met je vrienden!