Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ludiek cadeau voor gemeente Altena' 'Verschrikkelijk' als vertrouwelijke Veense gegevens over straat zouden gaan.
29mrt

Ludiek cadeau voor gemeente Altena

VEEN - Players on tour, één van de deelnemende teaam aan de Veense dorpsquiz, heeft een ludiek cadeaa voor de gemeente Altena: een papierversnipperaar. Een knipoog naar de vondst van privacygevoelige documenten in een niet afgesloten container, buiten bij het gemeentehuis. 

Op 12 april wordt in Veen de Veense Dorpsquiz gespeeld. Onderdeel hiervan is een goede daad doen waar heel de gemeenschap iets aan heeft. Het team Players on tour kozen er voor om de gemeente een nieuwe papierversnipperaar te schenken.

Post
Het team laat weten het 'verschrikkelijk' vinden als er vertrouwelijke Veense gegevens over straat zouden gaan. 'Ook kan de geproduceerde confetti gebruikt worden bij de onthulling van de nog nieuw te plaatsen komborden. De versnipperaar gaat op de post, dus hij kan na ontvangst direct in gebruik genomen worden.' Aldus het team. Of deze inmiddels ook al is aangekomen, is niet bekend.

(Foto Players on Tour)

Zie ook:
Dorpsquizteam 'Van alles wè' kleurt Veen even groen (ma, 25 mrt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!