Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Koninklijke Onderscheiding voor Jan Schreuders ' Jan Schreuders is de eerste in de nieuwe gemeente Altena met een lintje.
02feb

Koninklijke Onderscheiding voor Jan Schreuders

VEEN - ALTENA: Jan Schreuders (62) uit Veen werd zaterdagavond Koninklijk Onderscheiden en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Waarnemend burgemeester Marcel Fränzel spelde hem, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, de versierselen op. Schreuders is hiermee de eerste in de nieuwe gemeente Altena die een Koninklijke Onderscheiding krijgt.

De uitreiking vond plaats tijdens de koor-en samenzang dankdienst in de Nederlands Hervormde kerk aan de Grotestraat in Veen. 

Verdiensten
1979 – heden  Voorzitter van de Christelijke gemengde zangvereniging De Lofstem in Veen. Schreuders is niet alleen voorzitter, hij zorgt er ook voor dat de zangavonden perfect verlopen. Van het klaarzetten van de stoelen tot het openen en sluiten van de avond. Zelfs haalt en brengt hij leden die eventueel geen vervoer hebben.
1994 – 1993 Lid van de Kerkenraad van de Nederlandse Hervormde Kerk Giessen.
1998 – 2007 (jeugd) Ouderling en diaken
2017 – heden Ouderling, bezoekt zieken en mensen met problemen

Daarnaast was hij tientallen jaren mantelzorger voor zijn zoon, zijn ouders (inmiddels alleen vader) en schoonouders.Deel dit bericht met je vrienden!