Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oerlemans Plastics steunt goede doelen in Altena' Het personeel koos een top drie uit 30 binnengekomen suggesties.
14jan

Oerlemans Plastics steunt goede doelen in Altena

GENDEREN / ALTENA: Op zaterdag 12 januari jl. namen vertegenwoordigers van drie goede doelen tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics hun prijzen in ontvangst. Deze doelen werden eerder door het personeel van het bedrijf verkozen als top 3 van de 30 ingezonden suggesties. Op basis van het aantal stemmen zijn de prijzen verdeeld. Johan Kranenbroek (directeur) reikte de prijzen uit.

1. De cheque van 2.500 euor ging naar Stichting Vakantieweek gehandicapten Land van Heusden en Altena en de Langstraat.
2. De cheque van 1.500 euro ging naar familie Van der Giessen voor dolfijntherapie van hun meervoudig gehandicapte zoon Niels.
3. De cheque van 1.000 euro ging Het Kornhuys te Dussen. Het Kornhuys te Dussen is een zorg- en woonboerderij in Dussen voor kinderen en jongvolwassenen met een zwaardere lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Oerlemans Plastics laat weten: 'Wij zijn blij om wederom op deze manier een bijdrage aan de leefbaarheid in de regio te kunnen leveren!'

BizAwards Altena
Vorig jaar zette het Genderense bedrijf deze actie voor het eerst op touw naar aanleiding van BizAwards Altena 2017, waarin Joan Hangraaf verkozen werd tot Ondernemer van het Jaar. Oerlemans Plastics heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en dat betekent ook dat je succes mag delen met je omgeving. Mede door de vele goede reacties die we destijds hebben gekregen, is er besloten om de “Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie” te continueren. Dus ook dit jaar zijn er drie goede doelen ondersteund die gevestigd en actief zijn binnen de nieuwe gemeente Altena.

'Onze gemotiveerde en deskundige medewerkers van Oerlemans Plastics, die gestemd hebben voor de goede doelen, komen voor het grootste gedeelte uit Altena. Wil je volgend jaar ook meestemmen?

Voor meer informatie:
Oerlemans Plastics B.V.
Carin van Herwijnen
0416-358100
cw@oerlemansplastics.nl

Zie ook:
Oerlemans Plastics organiseert opnieuw Goede Doelenactie (di, 30 okt 2018)
Prijswinnaars Oerlemans Goede Doelenactie zijn blij verrast (ma, 15 jan 2018)
Oerlemans Plastics zet goede doelen in het zonnetje (di, 9 jan 2018)
BizAwards Altena-winnaar Joan Hanegraaf zoekt goede doelen (wo, 20 dec 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!