Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geen berichtgeving meer rond Veense autobranden' De redactie zet op dit punt een kruis door haar informatievoorziening.
28dec 2018

Geen berichtgeving meer rond Veense autobranden

VEEN / ALTENA  - De redactie van Mediaplein Altena.Net, waar Aalburg.Net deel van uitmaakt, heeft besloten géén berichtgeving meer te verzorgen rond de branden op de kruising Witboomstraat, Van der Loostraat en Mussentiend. Om die reden kregen de vuurstokerijen eerder deze week ook geen podium meer. Het mediaplein zet op dat punt dus een kruis door haar informatievoorziening.

De reden hiervoor is dat de branden inmiddels nauwelijks nieuwswaarde meer hebben. De feiten herhalen zich immers keer op keer. Enkel sensatiezucht lijkt de groeiende constante. ‘Dat gegeven verdient geen bloemetje, en zeker geen aandacht’, aldus de redactie.

Met de keuze van een publicatiestop loop de redactie in lijn met diverse verzoeken hiertoe en opmerkingen vanuit haar bezoekers van het onlineplein. De brandacties worden door een groeiende groep en in toenemende mate als ‘onbegrijpelijk’ en ‘irritant’ ervaren.Deel dit bericht met je vrienden!