Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Aalburgs College toert door de gemeente' In Wijkestein drukte het college de nodige handen van bewoners en inwoners.
14dec 2018

Aalburgs College toert door de gemeente

AALBURG - Het College van Burgemeester en Wethouders toerde vandaag door de gemeente. Dit alles in het kader van het afscheid van iedereen die maar afscheid wilde nemen van de bestuurders van Aalburg. Deze gemeente houdt per 1-1-2019 op te bestaan, omdat per die datum de nieuwe gemeente Altena een feit is als fusieresultaat tussen Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

In de tijd van 16.00 tot 17.30 uur werd een afscheidsmoment georganiseerd in Wijkestein, zorgcentrum Maaswaarden. Dit was speciaal bedoeld voor de inwoners uit Wijk en Aalburg. Aansluitend schoof het college aan tafel in het restaurant van het zorgcentrum om daar a la carte een vorkje te prikken. 

Strak
Het tijdschema was strak, want om 18:45 uur gaf men weer acte de presence in Eethen (dorpshuis) en om 20:30 uur in het dorpshuis in Veen. Daarvoor nam men afscheid van de bewoners van Wijkestein.

Zaterdag 15 december doet het college Drongelen, Meeuwen, Genderen en Babylonienbroek nog aan.

(Foto's Aalburg.Net)Deel dit bericht met je vrienden!