Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Werkzaamheden Parallelweg afgerond' Klaar is Kees. In dit geval: Pim.
06nov

Werkzaamheden Parallelweg afgerond

AALBURG - Door het plaatsen van een schrikhek heeft wethouder Bouman de werkzaamheden afgerond aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg. De Parallelweg tussen tankstation Avia en de Bosseweg kreeg een ingrijpende opknapbeurt. Vanwege deze werkzaamheden was de weg wekenlang afgesloten voor verkeer.

Aanleiding van deze renovatie waren de staat van het wegdek en diverse signalen van bewoners over verkeersoverlast. De gemeente heeft vervolgens in overleg met de bewoners een passend plan gemaakt waarbij het verouderde straatwerk plaatsmaakte voor asfalt en werd een tweetal wegversmallingen aangebracht die de snelheid van het verkeer moet minderen.

Positieve reacties

Wethouder Pim Bouman is blij met de positieve reacties van de bewoners over de samenwerking met de gemeente en de aannemer, het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden.

De Parallelweg is een goed voorbeeld van “Samen Doen” en burgerparticipatie, waarbij de samenwerking tussen gemeente en bewoners heeft geleid tot een uitstekend eindresultaat.Deel dit bericht met je vrienden!