Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oerlemans Plastics organiseert opnieuw Goede Doelenactie ' De winnaars van 2017.
30okt 2018

Oerlemans Plastics organiseert opnieuw Goede Doelenactie

GENDEREN / ALTENA - Vorig jaar organiseerde Oerlemans Plastics een “Goede doelenactie” naar aanleiding van het winnen van BizAwards Altena 2017 Oerlemans Plastics heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en dat betekent ook dat je succes mag delen met je omgeving.

Het bedrijf laat weten: 'Mede door de vele goede reacties die we kregen, besloten we om de “Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie” te continueren. Dus ook dit jaar zullen we weer 3 goede doelen ondersteunen die gevestigd en actief zijn binnen de nieuwe gemeente Altena.'

Vorig jaar waren de winnaars de Voedselbank (1), de Dierenambulance (2) en Duchenne (fam. Van Weverwijk) (3). Om andere goede doelen ook een kans te geven hebben we besloten om de winnaars van vorig jaar de komende 2 jaar niet mee te laten dingen.

22-11 BizAwards Altena 2018
Bent u actief voor een goed doel of weet u een goed doel dat een ondersteuning goed kan gebruiken, dan verzoeken wij u het goede doel met daarbij een motivatie in te dienen bij Carin van Herwijnen, mailadres cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 22 november, de dag dat de nieuwe BizAward Altena wordt uitgereikt aan de Ondernemer van het Jaar 2018. 'Onze medewerkers brengen daarna hun stem uit waarna drie donaties te verdelen zijn te weten 2.500, 1.500 en 1.000 euro.'

Meestemmen
Wil je ook meestemmen? Dan moet je natuurlijk nog snel even solliciteren. Wij zijn een snel groeiende onderneming die constant op zoek is naar goede gemotiveerde medewerkers die ook hun verantwoordelijkheid in de samenleving durven te dragen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics op 12 januari 2019 worden de cheques overhandigd aan de drie winnende goede doelen.

Meer informatie
Oerlemans Plastics B.V.
0416-358100
Carin van Herwijnen
cw@oerlemansplastics.nl

Zie ook:
Prijswinnaars Oerlemans Goede Doelenactie zijn blij verrast (ma, 15 jan 2018)
Oerlemans Plastics zet goede doelen in het zonnetje (di, 9 jan 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!