Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden' Ook de opbrengst was groot, ongeveer 6000 euro.
08okt

Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden

AALBURG - Zaterdag (6-10) werd de jaarlijkse bazaar van Zorgplein Maaswaarden weer gehouden op locatie Wijkestein. Om 09.30 uur druppelden de eerste bezoekers binnen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld met bloemen, boeken, cadeauartikelen, enveloppen enzovoorts. Verder kon men inschrijven voor een konijn en een boodschappenmand en de bloemengroet, een nieuwe activitei).
In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met vers gebakken oliebollen. Uiteraard ook friet, en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken.
Rond 16.00 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting. 

De prijswinnaars van de grote verloting zijn

  • 1ste prijs lotnr: 3871 - A. Branderhorst  – Wijk en Aalburg
  • 2de prijs  lotnr: 2190 - M. Biesheuvel   - Veen
  • 3de prijs  lotnr: 3252 - T. van Tilborg   - Andel 
  • 4de prijs  lotnr: 3956 - B. Meerman   - Wijk en Aalburg

De troostprijzen zijn gevallen op: 3917, 2557, 2848, 1027

De opbrengst was ongeveer 6000 euro, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van onder andere de bazaar, worden bekostigd.

De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit de gemeente Aalburg en omgeving. Maaswaarden: 'Hiervoor onze hartelijke dank. Verder iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de succesvolle bazaar en mooie opbrengst.'Deel dit bericht met je vrienden!