vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

ChristenUnie Altena lanceert verkiezingsprogramma: Oog voor elkaar

24 september 2018 (door AalburgNet)

ALTENA - ChristenUnie Altena gaat met de slogan “Visie op Altena, Oog voor Elkaar”  de verkiezingen in. Op de ledenvergadering van de ChristenUnie zijn het programma en de slogan vastgesteld met speerpunten zorg, duurzaamheid en wonen.

“Iedereen is waardevol en juist daarom is het belangrijk dat we oog hebben voor elkaar, voor elkaar zorgen en aandacht hebben voor mensen die eenzaam zijn of moeilijk rond kunnen komen”, stelt  lijsttrekker Wijnand van der Hoeven. “Wij laten ons leiden door de Bijbel en de keuzes die we maken zijn vanuit een duidelijke visie: het moeten keuzes zijn die verbinden, oog hebben voor de schepping en die goed zijn voor volgende generaties.”

Geen ruimte voor drugs in Altena
Tijdens de ledenvergadering werd er vol energie en betrokkenheid over veel thema’s gesproken. Zo werd lang stilgestaan bij het drugsgebruik in Altena. Wat de ChristenUnie betreft is er geen ruimte voor drugs in Altena. 'Samen met scholen, ouders, kerken, verslavingszorg, horeca, jongerenwerk, politie en sportverenigingen moeten we schouder aan schouder staan om drugsgebruik actief tegen te gaan en te blijven waarschuwen voor de gevaren'

Visie en plannen op Altena
Het programma van de ChristenUnie in Altena telt 40 pagina’s en staat vol met plannen voor Altena. “We hebben met veel mensen gesproken en leden hebben actief meegedacht. Een mooi voorbeeld van de betrokkenheid van de leden is hoeveel ideeën zij hebben voor Altena. Wij willen ook dat in de nieuwe gemeente inwoners ruimte hebben en houden om zelf met goede ideeën te komen” aldus lijsttrekker Wijnand van der Hoeven. Een aantal concrete voorbeelden van plannen zijn de bibliotheek, een duurzaamheidsfonds en aanpak van de toegangswegen naar de A27.

Het complete programma van ChristenUnie Altena is te vinden op www.altena.christenunie.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.