Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verkeersmaatregelen rond Streekdagen Meeuwen' Er wordt met de Streekdagen veel publiek verwacht.
05sep 2018

Verkeersmaatregelen rond Streekdagen Meeuwen

AALBURG - De gemeente neemt met de aankomende Streekdagen Meeuwen een aantal verkeersmaatregelen.

Op vrijdag 7 september en zaterdag 8 september 2018 worden de Streekdagen ten westen van Meeuwen gehouden. Omdat er veel publiek verwacht wordt is er een aantal verkeersmaatregelen nodig om de doorstroming en verkeersveiligheid tijdens het evenement zo
goed mogelijk te laten verlopen.

Bereikbaarheid
Op de Landweg tussen Dussen en Meeuwen is een verplichte rijrichting, dus eenrichtingsverkeer, ingesteld. Het verkeer dat vanuit Eethen, Babyloniënbroek en Drongelen en verder komt, wordt door middel van tekstkarren en verkeersregelaars via de N283 naar Dussen gestuurd en vervolgens via de parallelle Landweg naar het evenemententerrein geleid.

Vanuit Meeuwen is het wel mogelijk te voet en met de fiets naar het evenemententerrein te gaan. De verplichte rijrichting betreft alleen auto’s. Fietsers en eventueel voetgangers vanuit Dussen, Hank en Almkerk worden verzocht via de noordzijde van de kern Dussen en vervolgens de Baan naar Meeuwen te rijden.

Parkeren
De entree is halverwege het parkeerterrein, aan de westzijde van het evenemententerrein.
Tijdens het evenement mag alleen op dit parkeerterrein geparkeerd worden. Voor de nabije straten geldt namelijk een parkeerverbod waarbij de wegsleepverordening van toepassing is.

Het betreft de volgende straten:
- Baan op de eerste 125 meter van de straat tot aan de rotonde van de N283, Meeuwen
- Dorpsstraat ter hoogte van Landweg en de Laan
- Kleibergsestraat tussen rotonde N283, Meeuwen en de Kasteellaan
- Landweg - Meeuwensesteeg tussen rotonde N283, Meeuwen en Bosschen

(Foto Aalburg.Net)Deel dit bericht met je vrienden!