Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Aalburg zwaait Kees Noorloos breed uit' ‘De Kees’. Het zou zo maar een collectors item kunnen worden.
30aug 2018

Aalburg zwaait Kees Noorloos breed uit

AALBURG - Voor veel Aalburgers was Kees Noorloos de afgelopen 39 jaar het gezicht en aanspreekpunt van de gemeente Aalburg. Woensdag  (29-8) nam de regelaar en spin in het Aalburgweb officieel afscheid om per 1-9 officieel met pensioen te zijn.

Het huis van de burgers was afgeladen vol. Wie Kees Noorloos de hand wilde drukken, mocht aansluiten in de lange rij. De scheidend gemeentevoorlichter en communicatieadviseur kreeg alm lovende woorden voor zijn prettige samenwerking. Bang om met zijn pensionering in een spreekwoordelijk gat te vallen, is hij niet. ‘Ik doe nog een aantal projecten voor de gemeente. De collega’s komen me dus nog wel tegen’, lachte Noorloos. Bovendien is hij volop betrokken bij dorpsraad Almkerk en de gereformeerde kerk van Almkerk, zijn woonplaats.

Collega’s

Voorafgaande aan de openbare receptie, ging een intiemer samenzijn met collega’s vooraf. Gesproken en gezongen waardering, opgehaalde herinneringen aan 39 jaar ‘gemeente Aalburg’ deden Kees. Noorloos zichtbaar goed. ‘Ik had zelfs meer negatieve reacties verwacht’, grapte hij later in zijn afscheidsrede. ‘Maar ik ben blij dat ze niet voorbij kwamen.’ Het schetste de goede sfeer waarin de pensionado werkte en afscheid nam van veel collega’s. Altenabreed. Ook (ex) collega’s uit Werkendam en Woudrichem schoven de warme receptieruimte in om hem te bedanken.

De Kees

Een opvallend collectors item was ‘de Kees’. Een glossy en prima leesbaar magazine met van kaft tot kaft wetenswaardigheden over en markante uitspraken van Kees Noorloos. Met op de cover, in full colour, een uitbundig juichende Noorloos. Een schitterende foto. ‘Ik had bij de gemeente de mooiste baan. Communiceren en organiseren zijn mijn hobby's. Ik kon er mijn beroep van maken. Ik kijk echt terug op een mooie tijd. Ook dank aan iedereen die is gekomen.’ De bomvolle raadszaal antwoordde  Kees met een warm applaus. Aalburg zal hem gaan missen ...

(Foto boven en onder Aalburg.Net - midden gemeente Aalburg)Deel dit bericht met je vrienden!