Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oerlemans Plastics gastheer Open Coffee Altena 34.0' Netwerken bij de producent van kunststof flexibele verpakkingen en folie.
15aug 2018

Oerlemans Plastics gastheer Open Coffee Altena 34.0

GENDEREN / ALTENA: Van Open Coffee Altena is bekend dat het netwerk sinds de start in december 2011 steeds andere bedrijven aandoet. In de 7 jaren van bestaan werd zo al een groot aantal ondernemingen bezocht. Op 13 september a.s. gaat het ondernemersnetwerk naar Genderen waar Oerlemans Plastics BV gastheer is voor editie 34.0.

Oerlemans Plastics is producent van kunststof flexibele verpakkingen en folie. Het bedrijf ontwikkelt voortdurend nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor ondermeer de tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en retail. De producten van Oerlemans vinden in meer dan dertig landen hun weg. Oerlemans: 'Bij elke solution staan klant, kwaliteit en renderend eindresultaat centraal. Door eigen logistiek weten we een optimale service te bieden.' Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Oerlemans Plastics uitgangspunt in de bedrijfsvoering. 'We zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we als bedrijf hebben. Duurzaam produceren staat dan ook hoog in het vaandel.'

Directeur Joan Hanegraaf won vorig jaar BizAwards Altena 2017 als Ondernemer van het Jaar.

Ontmoeten
In dit decor ontmoeten ondernemers van binnen én buiten de regio elkaar op 13 september aanstaande. Onder het genot van goede koffie worden wederom nieuwe contacten gelegd of bestaande uitgediept. Bekend is dat 'échte zaken' veelal buiten de netwerkvloer worden gedaan, maar dat de eerste, belangrijke contacten vaak tot stand komen tijdens Open Coffee Altena.

Ook dit keer is er de 90 seconden-pitch op de rode Coffee Stip en staat de gele Coffee Spot klaar waar nieuwkomers welkom zijn voor extra verwijzing of introductie. Wie wil, kan mee met een rondleiding door het bedrijf van Oerlemans Plastics..

Open Coffee Altena is een initiatief van B2B-platform Ondernemend Altena en wordt gerealiseerd door Cor Spek (TekstAtelier uit Wijk en Aalburg) en Henri Verhagen (HV Media uit Veen).

De feiten
Open Coffee Altena 34.0 is op 13-09 bij Oerlemans Plastics bv aan de Kleibergsestraat 4, 4265GB, in Genderen. Tijd van 09:30 uur tot 11.00 uur. Aanmelden niet verplicht, maar wel prettig via www.OndernemendAltena.nlDeel dit bericht met je vrienden!