Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meer bezoekers op uw website? Dat kan!'
27mrt 2018

Meer bezoekers op uw website? Dat kan!

Ondernemers, maar ook internetmarketeers!

Anno 2018 is online vindbaar zijn cruciaal voor uw omzet! Websitebezoekers zijn immers stuk voor stuk prospects. Veel bezoekers doen uw omzetkansen dus stijgen! Als u tenminste de juiste weet aan te trekken... Altena.net biedt, met 4 online marktpleinen, stevige mogelijkheden om extra te werken aan de (betere) vindbaarheid van uw website. Lokaal én regionaal! In het hart van uw doelgroep! SEO en linkbuilding zijn hierbij de sleutelwoorden. Uw content (SEO-tekst) plaatst u voor onbepaalde tijd tegen een schappelijk tarief! Dus: klim omhoog in de ranking en word beter vindbaar. Mis geen prospects, laat geen omzetkansen liggen...

Wie SEO-copywriters in dienst heeft, schrijft de teksten zelf. Prima! Wij plaatsen dan uw content op onze kwalitatief sterke sites. U heeft geen mogelijkheden om een (leesbare) SEO-tekst te schrijven? Geen punt. Dan doen wij dat voor u.

Uitgangspunten
- Uw content wordt permanent geplaatst. Zo blijft de ranking in zoekmachines optimaal benut.
- Tekst omvat maximaal 500 woorden. (NB: deze tekst bestaat uit 466 woorden.)
- Uw content koppelen wij aan een zoekrijke, SEO-vriendelijke link.
- Na plaatsing krijgt u deze ter controle toegezonden.

Visibility
Uw artikel staat actief op onze servers en is niet zichtbaar op de Homepage van het gekozen (*) plein. Voor SEO en linkbuilding is dat niet per se nodig. Het gaat immers om de ranking? Wilt u uw advertorial wél zichtbaar geplaatst hebben? Dat kan per 10 dagen opvallend op de Homepage tegen een geringe meerprijs. Inclusief een foto (of logo) die u ons dan aanlevert.

Tarief
Informeer naar de kosten voor een plaatsing. Gaat u direct voor 5 jaar of langer (sterk aanbevolen!), dan wordt u eigenaar van een aantrekkelijke financieel voordeel. In overleg met u stellen we graag de mogelijkheden vast. Wilt u meer of anders? Alles is bespreekbaar. Er kan veel.

Als u dat wilt, kunnen wij ook uw SEO-tekst schrijven. Over het hoe en wat vertellen wij u graag.

Informatie
Meer weten? Neem contact met ons op via 0416-697921. Of stuur een e-mail naar AltenaNet AT Aalburg.net

(*) Naast Altena.net zijn dit Aalburg.net - Werkendam.net en Woudrichem.net


Voor wie meer wil weten...
Altena.net is de optelsom van vier virtuele pleinen als boven genoemd. Lokaal betrokken en samen sterk in de streek. Altena.net wordt sinds jaar en dag gedreven door een enthousiaste redactie en beschikt daarom over een kwalitatief en groot netwerk. Zo kan uw presentatie - of uw actie - zowel online als offline stevig ondersteund worden. Onze samenwerkende partners kennen het klappen van de mediazweep en zijn al jarenlang kenners van hun vak.

Dus...
Wilt u méér weten over 'die andere' mogelijkheden B2B én B2C (on paper - on air - on video), aarzel niet en neem contact met ons op: 0416 - 697921 of AltenaNet AT Aalburg.net.

(Advertorial)

Zie ook:
Google-positie ondernemers sterker door lokale nieuwssites (vr, 28 aug 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!