Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Cilius Vos nieuwe voorzitter OV Aalburg' Als de leden instemmen met de voordracht kan Vos direct aan de slag.
07mrt

Cilius Vos nieuwe voorzitter OV Aalburg

AALBURG - De vereniging was al een tijdje op zoek naar een nieuwe voorman of- vrouw. Nu lijkt het dan gelukt te zijn. OV Aalburg is blij met de komst van Ciel Vos (Cilius Vos Management & Advies) die het karretje gaat trekken van de lokale ondernemersvereniging. Als de leden tenminste instemmen.

Op de ledenavond van 15 maart aanstaande zal Vos worden voorgedragen als nieuwe voorzitter. Als de leden daarmee akkoord gaan, treedt de ondernemer uit Wijk en Aalburg direct aan. Ciel Vos heeft als zelfstandig ondernemer een fiscaal adviesbureau in Wijk en Aalburg en is tevens voorzitter van VVD Altena.

Inmiddels zijn Bert Vos (Vos Kunststoffen uit Veen) en Joop van Wijk (Via Joop Makelaardij uit Wijk en Aalburg) ook toegetreden als algemeen bestuurslid. Zij worden eveneens door het bestuur positief voorgedragen aan de leden.

Hiermee zijn de plekken door het vertrek van Dennis van Roosmalen (Electro World Veen) en Jesse Nederlof (Nederlof Advocaten) weer opgevuld. Het bestuur is daarmee met acht ondernemers, plus een vertegenwoordiger vanuit Hart van Aalburg, weer op sterkte.

Ledenvergadering
Op 15 maart a.s. toeren de leden van OV Aalburg culinair door Aalburg onder het motto: 'Eet Aalburg Rond'. De start van de jaarvergadering is bij de nieuwe Lunchroom Jaco's Friture aan de Markt. Per bus rijden de deelnemers naar Eetcafé 't Vraagteken, vervolgens naar het Willem van Oranje College om weer te eindigen op de Markt voor de nazit en de netwerkborrel. Per locatie behandelt het bestuur één of meerdere agendapunten.

Wie van de leden nog culinair wil aanhaken, doet dit per ommegaande via info@ov-aalburg.nl

(Foto website Cilius Vos)Deel dit bericht met je vrienden!