Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Méér rendement voor hetzelfde geld' De effectiviteit van de boodschap wordt letterlijk verdubbeld.
05mrt 2018

Méér rendement voor hetzelfde geld

AALBURG - WERKENDAM - WOUDRICHEM: Met de introductie van een nieuwe vorm van adverteren op de virtuele pleinen van Altena.Net biedt het platform een interessante extra optie: één ondernemner vangt aandacht met twee - wisselende - banners op één positie. Bezoekers worden zo niet geconfronteerd met 'schreeuwerige', opdringerige advertenties.

Bezoekers zien door deze opzet geen 'hinderlijke' wisseling van reclameboodschappen in rap tempo na elkaar. Iets wat na korte of langere tijd velen gaat irriteren.
Iedere keer als de bezoeker op bijvoorbeeld Aalburg.net komt, ziet hij één enkele uiting van ondernemer X. Zolang het bezoek aan de website duurt, blijft die boodschap zichtbaar. Pas bij een volgend bezoek aan Aalburg.net, wordt van ondernemer X een andere advertentie getoond. Er kunnen meerdere boodschappen getoond worden.

Online advereren voor een offline actie
Voordeel van deze opzet is, aldus de redactie van Altena.Net dat een adverteerder online zo extra gericht kan inspelen op bijvoorbeeld een offline actie. Naast de standaarduiting vraagt een ondernemer nu bijvoorbeeld ook aandacht voor de actie volgende maand. Is die actie voorbij, dan kan hij een nieuwe banner plaatsen die dan ook weer roulerend getoond wordt. Zo wordt de effectiviteit van de bannering fors verhoogd en krijgt online adverteren een extra effect op je offline acties. Deze vorm van online marketing vraagt dus niet enkel aandacht voor je bedrijf of merk (branding), maar ook je actuele acties van je bedrijf of merk worden 24/7 onder de aandacht gebracht.

Zie ook:
Google-positie ondernemers sterker door lokale nieuwssites (vr, 28 aug 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!