Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Comt nu met Sangh zoekt leden' Iedereen vanaf 15 jaar is welkom.
04jan

Comt nu met Sangh zoekt leden

VEEN - Comt nu met Sangh bestaat al meer dan 50 jaar. Ondanks deze respectabele leeftijd is het koor geen “oud” koor. Eén derde van het koor heeft de leeftijd om op een jongerenkoor te zingen. Een aantal oudere leden heeft aangegeven te willen stoppen of is al gestopt.

Een mooi moment om het koor nieuw elan te geven. Met Reinier Korver als jonge dirigent (34 jaar) zal dit zeker gaan lukken, meent het enthousiaste koor. ‘ We zijn daarom op zoek naar jongere mensen die graag zingen en zinvol bezig willen zijn. D.V. maandag 15 januari zal het koor een open repetitieavond houden. Wie wil is welkom om te komen.’

Het is de bedoeling om op deze avond mensen die graag zingen kennis te laten maken met het zingen in een koor.

Oefenen

Het koor heeft een reformatorische achtergrond, en zingt uitsluitend Psalmen en Nederlandstalige geestelijke liederen. De leden van het koor komen uit het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Langstraat. Het koor oefent iedere maandagavond in het kerkgebouw van de Ger. Gemeente, Mussentiend 10 te Veen van 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen vanaf 15 jaar is van harte welkom..Deel dit bericht met je vrienden!