Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Werf ook sterk in multifunctioneel netwerken ' OCA 31.0: goed georganiseerd op een perfecte locatie voor zinvolle ontmoetingen.
09nov 2017

De Werf ook sterk in multifunctioneel netwerken

WOUDRICHEM - 'Het was een mooie netwerkmeeting. Ik heb interessante gesprekken gevoerd. Deze Open Coffee heeft een goede sfeer en is leuk opgezet', sprak Lonneke Kikkert van Ondernemen met Ballen uit Woudrichem. Haar eerste kennismaking met Open Coffee Altena beviel haar prima. Voor deze editie, met rugnummer 31.0 en wederom op initiatief van B2B-platform Ondernemend Altena, was MFA De Werf de gastheer. Het bleek een goed georganiseerde sessie en een perfecte locatie voor zinvolle ontmoetingen. 

Wethouder Renze Bergsma sprak de ondernemers namens het multifunctionele huis toe. Hij blikte terug op het verleden van het voormalige gemeentehuis dat begin dit jaar nieuwe bewoners kreeg. Dat gebeurde niet eerdat het pand inwendig fors was aangepakt. Onder de bezielende leiding van styliste Carla Roberti kreeg De Werf een moderne open uitstraling. Bergsma was en is er plaatsvervangend trots op.
Van zijn gastheerschap maakte hij slim gebruik om zijn gehoor ook iets te melden over de voortgang van de fusie: Altena op weg naar 1-1-2019. Volgens de wethouder is het 'een ontzettend mooi proces' dat veel energie vraagt van alle betrokken partijen. In het verlengde van die zoektocht naar de allerbeste manieren ziet hij uiteindelijk een stevig verenigd Altena voor zich. Een proces van jaren, waar nu hard aan de fundamenten gebouwd wordt. 

Gele Coffee Stip
Naast de pitch op de Rode Coffee Stip van Merel van der Keer van Bibliotheek CultuurPuntAltena, bleek ook de Gele Coffee Spot een voltreffer. Henri Verhagen (Ondernemend Altena) legde uit dat iedere ondernemer die voor het eerst de Open Coffee bezocht, was uitgenodigd naar die gele tafel te gaan. 'U zult zien dat er dan wat gebeurt'. Collega-ondernemer Cor Spek vulde aan: 'U bent mogelijk onbekend hier. Wij introduceren u graag in Netwerkland.' Van die uitnodiging werd door diverse ondernemers dankbaar gebruik gemaakt, hetgeen (ook) rond de Gele Coffee Spot leidde tot uitwisseling van kaartjes en andere relevante informatie.

BizAwards Altena
Verhagen wees de aanwezige ondernemers op BizAwards altena 2017. De algemenee ondernemersverkiezing bevindt zich in een spannende eindfase. Op 23-11 is op Fort Altena, tijdens een mooie (ook) netwerkavond, de grote ontknoping. 'Wie er bij wil zijn, reserveert snel zijn kaartjes op www.BizAwardsAltena.nl', sprak Verhagen. 'De kaartverkoop gaat hard en vol is vol.'

De eerstvolgende Open Coffee Altena - editie 32.0 - is op 8-2-2018 bij Rabobank Altena aan de Sportlaan in Almkerk. tijd van 09:30 uur tot 11:00 uur. Aanmelden - niet verplicht, wel gewenst, kan via www.OndernemendAltena.nl. 'Altijd handig voor diegenen die vooraf willen nagaan wie er is en wie men dan wil ontmoeten', legde Spek nog uit. 

De foto's werden voor Ondernemend Altena gemaakt door Lian Oomen.Deel dit bericht met je vrienden!