Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Van Klompe tot Dulve buurt weer gezellig samen' De buurtbarbecue: een traditie die aan gezelligheid niet inboet ...
04nov 2017

Van Klompe tot Dulve buurt weer gezellig samen

WIJK EN AALBURG - De 'gezelligste buurtvereniging van Brabant' kwam zaterdagavond weer bij elkaar voor de traditionele buurtbarbecue. Als vanouds werd het ook dit keer weer meer dan gezellig in de 'tropisch warme schuur bij buurvrouw Neesje'.

Naast de hap en het biertje wisselden de Aalburgsestraatbewoners natuurlijk ook de laatste (buurt)nieuwtjes uit en werden de meningen over allerlei onderwerpen breedvoerig gewisseld.

' Gezellige mense'

Eén van de kartrekkers van Van Klompe tot Dulve is - Høker - Wim van Wijk. Hij laat weten: 'Was mee buurtvereniging 'Van Klompe tot Dulve' weer heerlijk ete en drinke in de altijd (tropisch) warme schuur bij buurvrouw Neesje. Lekker om in zo'n leuke straat te wone mee veul gezellige mense!'

De volgende activiteit van deze club 'gezellige mense' is de verlichting van de straat tijdens de donkere dagen voor en na kerstmis. Een actie die óók al een jarenlange traditie kent. 

(Foto Høker Wim van Wijk)

Zie ook:
Traditionele buurt-BBQ Van Klompe tot Dulve: feest met een randje (za, 15 okt 2016)
Buurtvereniging Van Klompe tot Dulve doet het weer (za, 3 okt 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!