Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden' Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken.
09okt 2017

Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag (7-10) werd de jaarlijkse bazaar van Zorgplein Maaswaarden weer gehouden op locatie Wijkestein. Om 09.30 uur werden de eerste bezoekers verwelkomd.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met onder andere bloemen,  boeken, cadeauartikelen, enveloppen etcetera. Verder kon men inschrijven voor een konijn en een boodschappenmand. In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met vers gebakken appelbeignets en oliebollen. Uiteraard ook friet, en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 16.00 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting. 

Winnaars verloting
De prijswinnaars van de grote verloting zijn:

  • 1ste prijs lotnr: 0046 - A. den Dekker
  • 2de prijs  lotnr: 3574 - J. Straver
  • 3de prijs  lotnr: 1177 - H. Beck 
  • 4de prijs  lotnr: 0903 - P. Verlee

De troostprijzen zijn gevallen op:1386, 3509, 1799, 1778, 1228

Opbrengst
De opbrengst was ongeveer 6.000 euro, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van onder andere de bazaar, worden bekostigd.

De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit de gemeente Aalburg en omgeving. Hiervoor onze hartelijke dank. Verder iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de succesvolle bazaar en mooie opbrengst.Deel dit bericht met je vrienden!