Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BizAwards Altena 2017 start kaartverkoop op nieuwe website'
04okt 2017

BizAwards Altena 2017 start kaartverkoop op nieuwe website

ALTENA - B2B-platform Ondernemend Altena lanceerde vandaag (4-10) een fonkelnieuwe website voor het event BizAwards Altena 2017. Via de nieuwe website kunnen per heden ook direct kaarten gereserveerd worden voor de uitreiking van de Awards op 23-11 op Fort Altena. Een kleurige countdown timer telt de dagen en de uren af ...

BizAwards Altena 2017, de eerste algemene ondernemersverkiezingen in de regio, zet ondernemers in de spotlights. Van juni tot september konden ondernemers, medewerkers, collega's of relaties namen opgeven via Ondernemend Altena. Uit die grote stapel selecteerde de jury, onder voorzitterschap van Sandra Paans (directeur WVC) een tiental namen. Uiteindelijk gaan er zes kandidaten door voor twee categorieën: Het Talent van het Jaar of De Ondernemer van het Jaar. De uireiking van die Awards vindt op 23-11 plaats op Fort Altena tijdens een spetterende feestavond.

Dagvoorzitter
Ingrid Adriaanse treedt gedurende de feestelijke avond op als dagvoorzitter. Zij leidt gasten en genomineerden de avond door, praat de avond aan elkaar en interviewt de zes geselecteerde ondernemers voordat de twee winnaars bekend gemaakt worden.

Ingrid Adriaanse is bekend van RTL 7 en RTL Z en van tv-programma’s als Business010. Maar mensen kennen haar ook als persvoorlichter en woordvoerder van enorm veel leuke projecten in Rotterdam op het gebied van citymarketing en festivals. Met als laatste project Rotterdam viert de stad! Haar levensquote is: “Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll always land among the stars.”

Kaarten en een vorkje
Wie er op 23-11 bij wil zijn, kan voor die avond kaarten reserveren op de nieuwe website www.BizAwardsAltena.nl. Op die site staat ook alle info rond het event, het programma en meer.

Wie wil kan voorafgaand aan de feestelijkheden op Fort Altena ook nog een smakelijk vorkje prikken. Reserveren hiervoor verloopt ook via de site van BizAwards Altena.

Volgens organisator B2B-platform Ondernemend Altena is het een avond 'waarvoor mensen hun beste pak of mooiste jurk aan zullen trekken'. 

www.BizAwardsAltena.nl

Zie ook:
Kandidaten BizAwards Altena 2017 bekend (di, 26 sep 2017)
Ondernemers nomineren voor BizAwards Altena tot 1-9 (ma, 14 aug 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!