vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

De Oude School strijdbaar voor Clubkas Campagne

23 mei 2017 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Gisteren (22-5) sloot de stemming voor de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van Stichting Dorpsbelangen Drongelen / De Oude School (DOS) trokken achterliggende weken alles uit de kast om stemmen te werven.

Natuurlijk werden de sociale media voluit benut, de eigen netwerken aangespoord, kregen de media een oproep, maar verschenen de enthousiaste vrijwilligers met hun boodschap ook in het straatbeeld: 'U laat Drongelen toch niet in de kou staan?' Die test was te vinden op twee spandoeken die DOS liet maken. Eén exemplaar hing bij het dorpshuis en de ander net buiten het dorp richting het pontje Drongelen/Waalwijk. Alles voor een stem. 

Eenheid
Eén van de drijvende krachten, Edwin Sankalla, laat weten: 'Ondanks dat we maar een klein dorpje zijn, hopen we dat we ons doel kunnen halen. In ieder geval is het wel een realistisch doel, namelijk de bestuursleden voorzien van fleece jassen, zodat ze bij buitenactiviteiten niet in de kou hoeven te staan. En we bij evenementen goed opvallen, je vormt zo toch ook weer een eenheid.'

Uitslag
Leden van Rabobank Altena konden stemmen op de deelnemende verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rond 22 juni 2017 volgt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne en dan wordt met name bekend hoe de beschibaar gestelde 50.000 euro verdeeld gaat worden.

Of er dus jassen inzitten voor De Oude School, is nog even afwachten. Maar dat moet met de huidige zomerse temperaturen geen probleem zijn ...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.