vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Enkel nog op afspraak naar gemeente Aalburg

1 februari 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - De gemeente Aalburg 'optimaliseert' de dienstverlening naar haar burgers door de invoering van “werken op afspraak”. Onder de slogan “snel ter zake? Afspraak maken!” kunnen inwoners vanaf 1 februari een afspraak maken als men iets bij de gemeente wil regelen. Inwoners hebben dan niet meer te maken met wachttijden en worden in voorkomend geval direct door de juiste persoon geholpen.

Via de website www.aalburg.nl kan een digitale afspraak gemaakt worden. Op de homepage staat daarvoor een button “afspraak maken”. Voor een aantal producten , zoals bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van een reisdocument of een rijbewijs, kan men direct zelf een tijdstip inplannen.
Voor meer specifieke vragen kunnen burgers via de website een verzoek doen voor een afspraak. Binnen twee dagen wordt dan een afspraak ingepland. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Hiervoor neemt u dan contact op met het gemeentehuis (0416-698700).

Overgangsperiode
Tot 1 mei 2017 worden de bezoekers ook zonder afspraak nog zoveel mogelijk geholpen. Men moet dan wel wachten tot er een plaats vrij is tussen de afspraken. Vanaf 1 mei gaat de gemeente volledig op afspraak werken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.