Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Oude School gaat door, weer of geen weer.' Vrijwilligers gingen zaterdag de straat op om het oud papier op te halen
09jan 2017

De Oude School gaat door, weer of geen weer.

DRONGELEN - Een dorpshuis is het bruisend hart van de gemeenschap. Dat zou je voor De Oude School kunnen zeggen. Wat voor veel mensen als ‘gewoon’ wordt bestempel is het ophalen van oud papier.

Afgelopen zaterdag, toen de meeste mensen binnen bleven vanwege de winterse weersomstandigheden, gingen de vrijwilligers van het dorpshuis Drongelen de straat op om het oud papier in Drongelen op te halen.

Daar mag best een keer 'chapeau' voor klinken...

Voor het dorpshuis is het een vorm van inkomsten, waar zij weer allerlei activiteiten van kunnen organiseren. Of het wordt bijvoorbeeld geïnvesteerd in het onderhoud van het dorpshuis.
Dorpshuis De Oude School in Drongelen wordt gerund door enkel en alleen vrijwilligers. En dorpsbewoners stellen dat zeer op prijs. Zo zeer zelfs, dat zijn ook hun steentje willen bijdragen, onder andere dus door mee te helpen met het ophalen va het oud papier. En dan na afloop lekker opwarmen in het dorpshuis, onder het genot van welverdiend worstenbrood.

Zoals op de website van het dorpshuis is te lezen: dorpshuis De Oude School in Drongelen, waar een klein dorp groot in kan zijn.Deel dit bericht met je vrienden!