zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Moonlight Shoppen 2016: een gezellige saamhorigheid

12 december 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Moonlight Shoppen op de Markt in Wijk en Aalburg. Een decembertraditie die zich inmiddels wel heeft bewezen. Ook dit jaar kijken winkelend publiek en ondernemers terug op een geslaagde editie 2016. Sfeer, , muziek, lichtjes, gezelligheid en saamhorigheid bleken succesvolle ingredienten. 

De deelnemende winkeliers hadden hun uiterste best gedaan er een mooi event van te maken. In het midden van het plein stond (en staat) wederom een reusachtige kerstboom waar kinderen hun zelfgemaakte versiering in konden hangen. Sfeervolle optreden waren er van Kinderkoor Drunen, Oefening en Uitspanning en het Hemerts Visserskoor.

Saamhorigheid
Ook de gezellige braderie op het het Marktplein zette veel bezoekers op de teller. Daar tussendoor schoof de echte Kerstman en de Orgelvrouw die beiden in gezellige onderonsjes met de mensen op hun manier voor de vrolijke noot zorgden.

Cigo Lucas, één van de deelnemende winkeliers, liet weten: 'Zowel bezoekers, kraamhouders, het evenementenbureau, de koren en de winkeliers kijken terug op een wederom zeer geslaagde avond waarin eens temeer blijkt dat saamhorigheid tot dit soort mooie avonden kan leiden.'

(Foto Tuincentrum en Hovenier Smulders | Cigo Lucas)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.