zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Gedichten uit de regio op de radio bij 'Dichter bij de nacht'

4 oktober 2016 (door AalburgNet)

VEEN / ALTENA-REGIO: Woensdag 19 oktober van 21.00 uur tot 22.00 uur praat Marcel Vaandrager in het Derde Uur (Cultuur & Poëzie) bij Oké Magazine op Oké FM over het samengaan van gemeenten. Vaandrager presenteert dan Dichter bij de nacht. Het thema dit keer 'verbinding'.

Per 1-1-2019 vormen de drie Brabantse gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg samen één gemeente. Veel inwoners maken zich toch wel een beetje zorgen over het verliezen van de eigenheid als iedereen straks opgaat in de nieuwe gemeente. Het proces van het samengaan wordt uitvoerig in samenwerking met bewonersgroepen uitgevoerd, maar de onderlinge verbondenheid met de ‘andere’ gemeenten kan nog wel een oppepper gebruiken, meent de Werkendamse dorpsdichter.

Live
Vaandrager: 'Steek allen een hart onder de riem met een mooi gedicht over verbondenheid en mail dat samen met een bijhorende muziekkeuze uiterlijk zaterdag 15 oktober naar henri@oke.fm of naar info@marcelvaandrager.nl en hoor  jouw eigen gedicht op de radio in de live uitzending op 19 oktober tussen 21.00 uur en 22.00 uur.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.