donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dorpshuis Drongelen blijft volop in beweging

20 september 2016 (door AalburgNet)

DRONGELEN - 'Dorpshuis Drongelen zit niet stil'. Onder dat kopje laat de organisatie achter het lokale buurthuis opnieuw van zich horen. Er is van alles gebeurd en er staat weer van alles op de rol, zo laten de vrijwilligers enthousiast weten.

Dorpshuis De Oude School heeft zowel binnen als buiten het gebouw diverse verbeteringen aangebracht. Zo is er binnen onder andere een nieuw truss systeem geplaatst: een stellage waaraa onder meer licht en geluid kan worden gehangen. In de vrije tijd legden de vrijwilligers buiten een tweede, nieuw, terras aan.

Activiteiten
De komende tijd staat ook weer een aantal activiteiten op het programma. Het dorpshuis doet aanstaande zaterdag 24 september mee aan Burendag 2016. Op vrijdag 7 oktober begint het “winterseizoen” weer. Dan is het dorpshuis elke vrijdagmiddag en avond weer open en kan er gebiljard worden. Maar ook een kaartje leggen, sjoelen, darten of gewoon lekker onder de mensen zijn, is allemaal mogelijk. 

Het weekend van 28 en 29 oktober staat in het teken van de Griezeltocht. De voorbereidingen zijn al begonnen. Het thema van dit jaar is “De Horrordokter”. In de voorgaande jaren werd de lampionnenoptocht en de Griezeltocht op dezelfde avond georganiseerd. Omdat er de laatste jaren steeds meer aanmeldingen kwamen, is besloten om de lampionnenoptocht (met spelletjes/opdrachten) op vrijdagavond 28 oktober te organiseren en de griezeltocht op zaterdagavond de 29e. De organisatie laat weten: "Zo krijgen beide avonden (en dus de kinderen, want daar gaat uit uiteindelijk om) de volledige aandacht.'

Ook dé bandavond komt weer op de rol. De exacte datum volgt nog, maar deze zal dit jaar nog zeker plaatsvinden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.