vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Gas erop! OV Aalburg nodigt leden uit bij Streekdagen

30 augustus 2016 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Nog een paar dagen en dan barsten de Streekdagen Almkerk/Meeuwen los. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september is er opnieuw dat weergaloze evenement waar veel bedrijven uit de regio hun schouders onder zetten. Ondernemersvereniging (OV) Aalburg is partner van het event en nodigt haar leden uit voor de netwerkavond op vrijdagavond vanaf 17.00 uur in de tent.

Het kan allemaal niet op. OV Aalburg verwelkomt de Streekdagen op het grondgebied van - nu nog - de gemeente Aalburg. Reden voor de ondernemers om partner te worden om natuurlijk dit event te steunen, maar ook om voor de leden een mooi, uniek netwerkmoment te creëren. Ondernemers voor ondernemers dus.

Spektakel
OV Aalburg-voorzitter Pieter Duijzer: 'Wij bieden voor onze leden gratis toegangskaarten aan en wij zijn op vrijdag van de partij met een netwerkmoment voorafgaand aan het programma. Wij hopen van harte dat de sportiviteit en het spektakel van de races de Streekdagen ook bijdragen aan de regionale economie en de samenwerking tussen alle sponsoren, partners en betrokken deelnemers. Wat ons betreft dus: gas erop!'

En een spektakel wordt het. Het programma is boeiend en divers. Truckpulling (de grootste van Europa!) , tractorpulling, een braderie, oude ambachten, kinderspelen, verschillende dieren, een oldtimershow én artiesten.

Kaarten
Leden van OV Aalburg kunnen zich melden via secretaris@ov-aalburg.nl - 'Het aantal kaarten is niet onuitputtelijk, dus wees er snel bij!', geeft Duijzer zijn leden nog mee.

Meer info: www.ov-aalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.