vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Visiegroepen presenteren hun tussenstand

15 juni 2016 (door AalburgNet)

ALTENA - Ruim twintig groepen met inwoners uit het Land van Heusden en Altena zijn aan de slag gegaan met het maken van een visie voor de nieuwe gemeente die ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Op 22 juni a.s. zijn de groepen uitgenodigd voor een tussenpresentatie van de door hen al gemaakte schetsen voor de nieuwe visie. De groepen presenteren daar door middel van een marktopstelling op borden hun ideeën. Belangstellenden, raadsleden en deelnemers van andere groepen lopen  langs de borden, kunnen vragen stellen en suggesties meegeven.

Aan het eind van de bijeenkomst worden algemene indrukken, opvallende zaken en suggesties met de zaal gedeeld. Er worden ook video-opnames van de presentaties gemaakt die later via de website met de inwoners worden gedeeld.

Welkom
De tussenpresentatie vindt plaats op 22 juni a.s. en start om 19.00 uur in het mfc d’Alburcht, Perzikstraat 14a, Wijk en Aalburg en duurt tot ongeveer 21.30 uur. U wordt allen van harte uitgenodigd om deze openbare presentatie op 22 juni bij te wonen.

Op zaterdag 1 oktober a.s. vindt tijdens een grote slotmanifestatie de presentatie van de  eindproducten van de visiegroepen plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.