Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Visiegroepen presenteren hun tussenstand' De start van de visiegroepen 16 mei 2016
15jun 2016

Visiegroepen presenteren hun tussenstand

ALTENA - Ruim twintig groepen met inwoners uit het Land van Heusden en Altena zijn aan de slag gegaan met het maken van een visie voor de nieuwe gemeente die ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Op 22 juni a.s. zijn de groepen uitgenodigd voor een tussenpresentatie van de door hen al gemaakte schetsen voor de nieuwe visie. De groepen presenteren daar door middel van een marktopstelling op borden hun ideeën. Belangstellenden, raadsleden en deelnemers van andere groepen lopen  langs de borden, kunnen vragen stellen en suggesties meegeven.

Aan het eind van de bijeenkomst worden algemene indrukken, opvallende zaken en suggesties met de zaal gedeeld. Er worden ook video-opnames van de presentaties gemaakt die later via de website met de inwoners worden gedeeld.

Welkom
De tussenpresentatie vindt plaats op 22 juni a.s. en start om 19.00 uur in het mfc d’Alburcht, Perzikstraat 14a, Wijk en Aalburg en duurt tot ongeveer 21.30 uur. U wordt allen van harte uitgenodigd om deze openbare presentatie op 22 juni bij te wonen.

Op zaterdag 1 oktober a.s. vindt tijdens een grote slotmanifestatie de presentatie van de  eindproducten van de visiegroepen plaats.

Zie ook:
Ruim 200 deelnemers aan visiegroep één Altena (ma, 16 mei 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!