donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Truckerdag 2016 ronkend in de startblokken

3 juni 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - WOUDRICHEM - WERKENDAM: Zaterdag 18 juni wordt weer de jaarlijkse truckerdag gereden door het Land van Heusden en Altena. Ruim honderd  vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met verstandelijk gehandicapten een tocht door de regio maken.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel  weer mogelijk deze dag te organiseren.

Route
Het evenement start bij Transportbedrijf Van der Stelt in Giessen (Expeditiestraat 9). Om 09.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken. De tocht gaat vanuit Giessen via Andel naar Babyloniënbroek. Dan via Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen en Genderen naar Wijk en Aalburg. Vandaar door Veen en Andel weer terug naar Giessen waar men rond 13.30 uur weer bij Transportbedrijf Van der Stelt hoopt te zijn. Daar staat dan een broodmaaltijd klaar en zorgt de favoriete zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam voor gezellige muziek.

De volledige routebeschrijving is te zien op de website van Stichting Sport en Spel Gehandicapten, maar kan ook HIER gedownload worden. Bij problemen omtrent de route kan men contact opnemen met Ton Versluys, telefoon 0653 757 488.

(Archieffoto Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.