woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Ondernemend Altena dag te gast bij Koninklijke Luchtmacht

30 april 2016 (door AalburgNet)

REGIO - Vrijdag 10 juni a.s. zijn de deelnemers van Netwerkplatform Ondernemend Altena™ uitgenodigd voor de Netwerk-  / Werkgeversdag bij de Koninklijke Luchtmacht (KLu). Het event vindt opnieuw plaats tijdens de Luchtmachtdagen, dit keer op Vliegbasis Leeuwarden. Tijdens de Luchtmachtdagen zijn ondernemers welkom in de VIP-bedrijfsleventent. Ook wat betreft de vliegshows is dat kaartje eerste rang. Twee keer eerder namen ondernemers uit de Altena-regio deel aan ondernemersdagen bij de KLu.

Het programma ziet er die dag als volgt uit: Met Jack de Vries als dagvoorzitter wordt nagedacht over "Samenwerken aan Start- en Landingsbaan". De sprekers zijn Göran Oscarsson (Hoofd Employer Support Zweedse krijgsmacht), Michiel Struijk (Vice President CGI), Angelien Eijsink (Lid Tweede Kamer PvdA) en kolonel Talitha Born (Directeur Werving & Selectie CDC/DPOD). Met dit gezelschap wordt van gedachten gewisseld over de meerwaarde van de reservist binnen de Koninklijke Luchtmacht.

Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken en andere ondernemers te ontmoeten. Ook is er veel te zien vooral te horen. Er wordt gezorgd voor voldoende te drinken en een heerlijke lunch. Bovendien krijgen ondernemers de kans om het publieksterrein te bezoeken en te genieten van de vliegende demo's.

Aanmelden
Wie mee wil, gelieve zich via de TWEE onderstaande stappen aan te melden::

A. Stuur een melding naar Ondernemend Altena™ - E-mail: info AT OndernemendAltena.nl met uw naam, bedrijfsnaam en functie.
B. Rond de aanmelding af via DEZE LINK.

Instructie
- Wie op de link klikt, komt op de site van Employer Support: op de pagina: Werken bij Defensie: Werkgeversdag 10 juni 2016'
- Scroll naar beneden naar 'Evenementopties'.
- Vul daar alle velden in. De security is uiterst secuur en onjuist ingevulde formulieren worden niet geaccepteert.
- De aanmelding is persoonlijk, er kan dus niet gewisseld worden met een collega.
- Na aanmelding krijgt men een bevestigingsmail waarin de verdere details worden toegelicht.
- Aanmelden UITERLIJK 31 mei a.s. Na deze datum is het 'helaas pindakaas'.
- Adres is: Vliegbasis Leeuwarden, Keegsdijkje 7, 8919 AK Leeuwarden.

Voor meer informatie over de Luchtmachtdagen 2016 KLIK hier.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.