Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wijk en Aalburg viert weer Koningsdag'
26feb 2016

Wijk en Aalburg viert weer Koningsdag

AALBURG - "Wijk en Aalburg viert weer Koningsdag! Verenigingen gezocht die zich willen presenteren!" Met deze enthousiaste kreet moedigt het collectief van vrijwilligers iedereen aan om rond Koningsdag 2016 de handen uit de oranjemouwen te steken. Wijk en Aalburg heeft weer een comité dat het voortouw neemt rond de koninklijke viering en men wil op 27 april aanstaande goed gaan uitpakken...

Een vijftal nieuwe vrijwilligers is druk in de weer om verschillende activiteiten te organiseren. Dat zijn Debora Wijgers, Suzanne Nieuwkoop, Annemijn van Wijk, Miranda de Waal en Henri Raams.

Het programma zal plaatsvinden rondom Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Deze dag begint met een oranjeontbijt en aansluitend zal de aubade plaatsvinden met medewerking van Muziekvereniging Oefening en Uitspanning en het Gelegenheidskoor van de Hervormde Gemeente Aalburg.

De Aalburgse oranjeclub laat weten: "Verder deze dag hebben wij plannen voor een auto- en fietspuzzeltocht, viswedstrijd, braderie, 10-kamp door verenigingen en als mooie afsluiter een lampionnenoptocht. Deze lampionnen worden door de kinderen gemaakt op alle basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen."

Vrijwilligers
Het comité is nog op zoek naar verenigingen die zich op deze Koningsdag willen presenteren. "Wees erbij en meld u zich spoedig aan voor de 10-kamp via: hraams@ziggo.nl -  Mocht u aan willen sluiten als vrijwilliger dan bent u uiteraard ook van harte welkom! U kunt ons volgen via de Facebookpagina Koningsdag 2016 Wijk en Aalburg."Deel dit bericht met je vrienden!