Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemend Altena™ ook op de radio'
08feb 2016

Ondernemend Altena™ ook op de radio

REGIO - 'Ondernemend Altena kom je overal tegen.' Dat zou je kunnen zeggen nu het netwerkplatform maandelijks een uur radio gaat vullen. Per 3 februari aanstaande breidt het programma Oké Magazine zich uit tot 22.00 uur. Netwerkplatform Ondernemend Altena™ levert daar een bijdrage aan. Dit maakten de programmamakers eerder deze week bekend middels een persbericht.

Er zijn vier thema's voor dat nieuwe, extra uur van Oké Magazine. In week 1 wordt aandacht geschonken aan de politiek binnen de gemeenten Aalburg, Zaltbommel, Woudrichem en Werkendam onder het kopje De Politieke Arena. Week 2 is het uur voor Ondernemend Altena. Gesprekken met ondernemers of bestuurders beschouwingen van (economische) ontwikkelingen die interessant voor de regio zijn voorbeelden van onderwerpen. Week 3 is gereserveerd voor de Werkendamse Dorpsdichter Marcel Vaandrager met Dichter bij de nacht, een Candlelight-achtig uur over Verzen & Gedichten. Week 4 is voor Zorg en Maatschappij. Relevante partijen krijgen hier een tribune.

Week twee
Eén van de programmamakers van Oké Magazine is Henri Verhagen. Hij vertelt dat het item met Ondernemend Altena juist in week twee geprikt staat, omdat de uitzending dan voorafgaat aan Open Coffee Altena, de netwerkbijeenkomst van Ondernemend Altena™ in de regio. 'Zo lopen die twee items mooi in elkaar over.'  Ondernemend Altena komt op 11 februari voor het eerst op de radio. Dan wordt gesproken met ondernemer Wijnand van der Hoeven die dan ook zijn eigen muziekkeuze presenteert.

Media
B2B Netwerkplatform Ondernemend Altena™ is, naast de radio, verder te vinden op LinkedIn, via de eigen website www.OndernemendAltena.nl en te volgen op Twitter via @B2BAltenaDeel dit bericht met je vrienden!