donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Winnaars blij met decemberprijzen OV Aalburg

30 december 2015 (door AalburgNet)

GENDEREN - Warenhuis Treffers was voor heel even het feestdecor tijdens de prijsuitreiking van de Decemberactie van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg. Stuk voor stuk waren de prijswinnaars verrast én blij met de waardebonnen die zij kregen uit handen van Miranda de Waal die dat namens de Aalburgse ondernemers deed. Wel moesten de vier aanwezige winnaars allemaal nog even nadenken over de uiteindelijke besteding. Warenhuis Treffers was het gezellige decor voor de prijsuitreiking.

Natasja Hak (Veen) reageerde spontaan: 'Hartstikke leuk. Geweldig!' De heer Kraaij uit Genderen was blij verrast: 'Wel bedankt. Het is het eerste cadeau na drie jaar. Dankbaar dat ze aan mij denken!' Mevrouw Smelt (Genderen): 'Eindelijk prijs. Ik heb nog nooit wat gewonnen. Ik ga nadenken wat ik ermee ga doen.' Mevrouw De Poorter werd wat 'overvallen' door de aandacht, maar was zeker blij. 'Je verwacht het eigenlijk niet', was haar reactie.

Eigenaar Erica Sterrenburg van Warenhuis Treffers zette voor de feestgelegenheid haar Kerstmuts op.

Drie maanden
De winnaars kregen hun prijzen uitgekeerd in waardebonnen die ze de komende drie maanden bij de deelnemende ondernemers kunnen uitgeven.

  • De volledige uitslag van de tweede trekking is HIER te vinden.

Op de foto (vlnr): mevrouw De Poorter, Smelt, de heer Kraaij en mevrouw Natascha Hak. Tweede rij (vlnr): Erica Sterrenburg en Miranda de Waal)

(Foto Redactie Aalburg.net)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.