donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

SeniorWeb trekt in bij BuBeClu

23 november 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Vrijdagmorgen 27 november 2015 opent SeniorWeb Land van Heusden en Altena de deuren van haar nieuwe onderkomen in Wijk en Aalburg. SeniorWeb gaat naar gemeenschapshuis BuBeClu. Alle senioren van het Land van Heusden en Altena zijn uitgenodigd om de officiële opening in BuBeClu om 11.00 uur bij te wonen.  

De openingshandeling zal worden verricht door burgemeester Fons Naterop van de gemeente Aalburg. Om 10:30 uur is de ontvangst.

Inloopspreekuur
De PC-DoeMee-Plek wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die als geen ander begrijpen hoe het is om op latere leeftijd te leren werken met de computer en internet. Het Digitale Inloopspreekuur is iedere vrijdagmorgen van 9.30 uur tot 12.00 uur open. Het is tevens een leuke gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de PC-DoeMee-Plek en antwoord krijgen op uw vragen. Ook in de PC-DoeMee- in BuBeClu worden cursussen en workshops gegeven.

Cursussen
Wat is PC-DoeMee-plek. Via internet een route plannen, foto’s bekijken, een film reserveren of virtueel contact met de overheid, zoals belastingdienst en gemeente. SeniorWeb: 'Het leven wordt een stuk eenvoudiger als u overweg kunt met de computer en het internet. En dat het helemaal niet zo moeilijk is, daarvan zal SeniorWeb u overtuigen. SeniorWeb biedt cursussen/workshops voor zowel beginners als gevorderden, begrijpelijk en betaalbaar voor iedereen.'

Het Digitale Inloopspreekuur voortaan dus in gebouw BuBeClu aan de Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.