zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Autoschadeherstelbedrijf Cornet verwerkt 400 hagelschademeldingen

2 september 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Autoschadeherstelbedrijf Cornet in Veen kreeg de achterliggende dagen bijna vierhonderd schademeldingen te verwerken. Het noodweer boven Aalburg en de regio, inclusief de wateroverlast, was dan ook heftig te noemen. In Aalburg viel maar liefst 115 milimeter regen. Normaal is 80 milimeter in een maand. Dat alles ging gepaard met stevige hagelstenen die een omvang hadden van vier centimeter en groter. Veel auto's werden hierdoor getroffen. Dat gold ook enkele caravans die bij mensen op de dam staan.

De hagelbuien levereren de autoschadebedrijven handenvol werk. Martin Cornet dankt zijn klanten via Facebook voor het opgebrachte begrip de afgelopen dagen: 'Wij konden u niet de service bieden die u van ons gewend bent . Ook bied ik hierbij mijn verontschuldigingen aan voor de telefoontjes, smsjes en whatsappjes die ik gemist heb. Wij doen ons uiterste best om de komende dagen die te beantwoorden.'

Ook andere autoschadeherstelbedrijven in de wijdere regio melden honderden schadegevallen. De restylers hebben maanden werk.

(Foto Peter Visser Wijk & Aalburg)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.