vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Gemeente Aalburg waarschuwt voor malafide wegmarkeerders

7 augustus 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Op dit moment duiken er her en der in de gemeente Aalburg Engelstalige lieden op die beweren dat ze in opdracht van de gemeente wegen moeten markeren, dat wil zeggen strepen aanbrengen.

Bij dit werk blijft verf/materiaal over waarmee ze zeer voordelig een inrit of terrein van strepen kunnen voorzien zo zeggen zij. Potentiële klanten moeten direct beslissen en veelal het afgesproken bedrag vooraf betalen.

De gemeente wijst er met klem op dat deze bedrijven niet aan de kwaliteitseisen van de gemeente voldoen en dus ook niet door hen zijn ingeschakeld. Het advies is dan ook om niet met zulke bedrijven in zee te gaan.

Twijfel
Bij twijfel kunt u contact opnemen met F. Hoeke van de afdeling Openbare Werken van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0416-698779 of via e-mailadres f.hoeke@aalburg.nl Hij kan u zo vertellen waar, wanneer en door wie er markeringswerkzaamheden worden uitgevoerd in de gemeente.

De gemeente Aalburg laat tot slot weten: ''Tenslotte raden wij u aan om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 als u in aanraking komt met deze lieden. Dit is een landelijk probleem.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.