woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Peter Visser Techniek genomineerd voor Beveiligingsbedrijf 2015

29 januari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - De Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) heeft de nominaties voor de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015’ bekendgemaakt. Er zijn zowel installatiebedrijven als Particuliere BeveiligingsOrganisaties (PBO) genomineerd. In beide categorieën zal een bedrijf worden bekroond met de genoemde titel. Peter Visser Techniek uit Wijk en Aalburg staat in het rijtje van genomineerden. Zij zijn er, daar in de Ambachtstraat, reuze blij mee.

“Alle genomineerde bedrijven zijn met recht genomineerd. Ze doen net dat stapje extra wat hun bedrijf boven de rest uit doet steken, zijn innovatief en werken klantgericht. Zulk initiatief moet beloond worden”, aldus Jan Kuipers, waarnemend voorzitter van de VEB.

Blij
Brenda Peperkamp, werkzaam bij Peter Visser Techniek, laat de redactie weten super blij te zijn: 'Van alle aangesloten bedrijven uit hèèèl Nederland staat Peter Visser Techniek nu bij de laatste drie!'

Peperkamp kan nog even genieten van haar blijdschap, want de winnende bedrijven zullen bekend worden gemaakt op 19 maart tijdens de Algemene Leden Vergadering. Het is de eerste keer dat deze titel in de categorie PBO uitgereikt wordt.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.